Erikoiskuljetuskalusto

Vaativien erikoiskuljetusten osaaja

Havator tuottaa hyvin suunniteltuja ja yksilöllisiä palveluita kaikkeen erikoiskuljettamiseen yksittäisten kappaleiden siirroista laajoihin teollisuuden kuljetuskokonaisuuksiin. Pohjoismaiden suurin ja kattavin raskassiirtokalusto takaa soveltuvimman siirtomenetelmän täydentämään kuljetus- ja nosturityötä.

Kuljetuskalustomme on erikoiskuljettamiseen suunniteltua ja kattaa kaikki tarvittavat välineet vetoautoista perävaunuihin ja lavetteihin, tunkkaus- ja haalauskalustoon sekä työssä tarvittaviin apuvälineisiin.

Videot

Täydennämme kalustotietoja erikoiskuljetuskaluston sekä tunkkaus- ja haalauskalustojen osalta piakkoin!

Itsekulkevat moduulilavetit

Itsekulkevilla moduulilaveteilla eli SPMT:llä voidaan siirtää jopa tuhansia tonneja painavia kappaleita turvallisesti, kätevästi ja tarkasti. Ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstön käytössä sekä huolellisen suunnittelun kautta SPMT on turvallinen ja kilpailukykyinen kuljetusalustavaihtoehto monissa tilanteissa.

Goldhofer PST/SL-E -moduulilavetit ovat monikäyttöisiä ja tehokkaita. Niiden lastauskorkeus on säädettävissä ja vetävät akselit vaihtelevat mallista riippuen. Ajonopeus vaikuttaa lastattavan kuorman kapasiteettiin. Esimerkiksi Goldhofer PST/SL-E -kuorman kapasiteetti on 36 t/akseli, kun nopeus on 5 km/h, ja 40 t/akseli, kun nopeus on 1 km/h.

Videot

Moduulilavetit

Merkki & malliAkselit
Goldhofer PST/SL-E4-08x004
Goldhofer PST/SL-E4-08x024
Goldhofer PST/SL-E6-12x026
Goldhofer PST/SL-E6-12x046
Goldhofer PST/SL-E6-12x086
Tekniset tiedot 
Akseliväli1500 mm
Lastauskorkeus
lasketussa asennossa
920 mm + 600 mm
Lastauskorkeus
keskiasennossa
1220 mm + 330 mm
Telinleveys3000 mm
Raideleveys1800 mm
Rengastiedot215/75 R 17,5

Powerpack units

Merkki & malli
Goldhofer Powerpack unit PVF-430
Tekniset tiedot 
DieselmoottoriMann 6-cylinder
Moottorin ulosottotehon. 316 Kw
Mitat (L x W x H)2750 mm x 3000 mm x 850 mm
Painon. 6500 kg

Omat esitteet

SPMT moduulilavetit

Raskaiden kuljetusten vetoautot

Havatorin vetoautokalustossa riittää suorituskykyä kaikkein vaativimpiinkin kuljetuksiin. Huolellisesti valitut, kevyesti ohjautuvat vetoautot takaavat turvalliset erikoiskuljetukset myös erittäin raskaille kuormille. Valikoimistamme löytyy myös laaja valikoima erilaisia kuljetusapuvälineitä, kuten punnitusvälineitä.

Täydennämme kalustotietoja piakkoin!

Erikoiskuljetusperävaunut

Perävaunukalustomme on erikoiskuljettamiseen suunniteltua ja kattaa niin pienet matalakuormausperävaunut kuin raskaat moduuliakselit, joilla kyetään kuljettamaan kaikkein vaativimmat kuljetukset. Valikoimistamme löytyy myös laaja valikoima erilaisia kuljetusapuvälineitä, kuten punnitusvälineitä.

Täydennämme kalustotietoja piakkoin!

Tunkkaus ja haalaus

Kun perinteinen nostaminen ei onnistu, nojaudumme vuosikymmenten kokemuksella vaihtoehtoisiin ratkaisuihin. Pohjoismaiden laajin haalauspalkistojen, hydrauli- ja vaijeritunkkien ja ilmatyynyjen kalusto yhdistettynä erikoistuneeseen suunnitteluosaamiseen takaa turvallisen ja kustannustehokkaan ratkaisun, toimitettuna avaimet käteen -periaatteella.

Täydennämme kalustotietoja piakkoin!